vanlig yoghurt aldri smakt så godt

Så din spising plan har forskrevet vanlig yoghurt til frokost, lunsj og middag (eller i det minste en av dine måltider), men du bare ikke kan magen tanken på å spise en hel porsjon kremet men smakløst concoction.

Erstatte vanlig yoghurt som en ingrediens i oppskrifter eller som topping; Bruk den som en base for dips og oppslag; Kle den opp med velsmakende, lavere sukker ingrediensene for en matbit.

Topping Ideas. Topp dine nachos, chili, enchiladas, elendige, og gryteretter med vanlig yoghurt, eller prøv en blanding av fettfri rømme og vanlig yoghurt (røre like mengder av hver sammen). Du kan fortsatt journal den totale mengden av blandingen brukes som vanlig usøtet yoghurt siden fettfri rømme er ernæringsmessig nært vanlig yoghurt; Creamier smoothies. Legg vanlig yoghurt til dine favoritt smoothies. Det legger creaminess! Bare erstatte vanlig yoghurt for noen frossen yoghurt eller iskrem oppført i den opprinnelige smoothie oppskrift; Substitute yoghurt for rømme eller majones. Avhengig av oppskriften, kan du bruke vanlig yoghurt i stedet for rømme eller majones. I et oppvarmet saus, kanskje yoghurt ikke fungerer så bra som fettfri rømme, som har tannkjøtt og andre løselig fiber lagt til. Så du må kanskje røre en spiseskje maisenna i en kopp yoghurt før oppvarming.

For mange år siden vi alle pleide å spise og bruke vanlig yoghurt. Deretter søtet yoghurt skjedde. Plutselig hadde vi sukret frukt “på bunnen” og sukker overalt i mellom, med alle slags smaker å velge mellom – fra key lime pie til kaffe. Og ærlig talt, vi har aldri sett seg tilbake.

Problemet er at dette fancy, inneholder smakstilsatt yoghurt ca 27 gram sukker per 6-unse servering og 170 kalorier sammenlignet med vanlig, fettfattig yoghurt, som har rundt 110 kalorier, og uten tilsatt sukker. Det er på tide å komme tilbake til vanlig yoghurt, synes du ikke?

Men hvordan gjør vi dette etter teasing våre smaksløker med et overflødighetshorn av søte smaker? Vi må bruke vanlig yoghurt på nye måter, og vi trenger å tenke opp noen morsomme, mer sunn måter å blidgjøre og smaken vanlig yoghurt.

Slik jeg ser det, kan du sprite opp som vanlig yoghurt minst tre måter

Du kan begynne å innlemme vanlig yoghurt i dagen ved hjelp av en av disse måtene, eller alle tre! Se hva som fungerer for deg.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Kylling, sjokolade, salater, desserter, Soup