Tips: vellykket amming – emneoversikt

Noen aspekter av brystkreft -feeding kan komme naturlig. Men å lære noen bryst -feeding ferdigheter og teknikker kan hjelpe deg å bli mer vellykket. Før barnet er født, ta kurs, lese bøker, og se videoer som demonstrerer amming teknikker.

Under Affordable Care Act, vil mange helseforsikring planer tilby gratis barne forebyggende omsorgstjenester, inkludert helsesjekk, vaksinasjoner og screening tester. Lære mer.

Helseforsikring senter

Amming kan gå mer jevnt i de første dagene og ukene hvis du og babyen din er avslappet og komfortabel.

Sørg for at rommet er rolig og varm, og at du er i stand til å slappe av. Hold rommet mørkt. Sterkt lys gjør det vanskelig for nyfødte å åpne øynene; Hold noe å drikke i nærheten. De fleste kvinner får tørst som de amme. Drikk nok til å tilfredsstille din tørst; Bruk en eller flere puter til å støtte armene og barnet, støtter ryggen med en pute, og bruke en krakk for å heve føttene. Dette vil hjelpe deg og barnet ditt være mer komfortabel under fôring; Ikke bøy deg over babyen mens du ammer. Ta barnet med deg, ikke du til babyen. Bøye mot barnet kan føre til rygg- og nakkeproblemer; Finn en stilling som er behagelig for både deg og babyen din. For alle stillingene, sørge for at barnets hode og bryst er stilt opp rett og ikke slått til en side eller vippes opp eller ned mens du ammer.

Å ha et varsel babyen vil gjøre det lettere å få barnet til å klinke på. For å vekke babyen du kan

Kule babyen din med å ta av hans eller hennes klær. Har huden -til-hudkontakt med barnet ditt som du plasserer ham eller henne for fôring. Hold en lettvekts teppe i nærheten; Kile babyen lett uansett hvor du får en reaksjon (på føtter, nakke, toppen av hodet, eller mage); Endre babyens bleie.