syk sinus syndrom forberede til timen

Symptomer på syk sinus syndrom, hvis det finnes i det hele tatt, kan være så mild at du ikke skjønner at de er grunn til bekymring. Av denne grunn kan syk sinus syndrom ikke diagnostisert før det er i et avansert stadium, når risikoen for komplikasjoner er større.

Ring din fastlege eller allmennlege hvis du har symptomer på syk sinus syndrom. I noen tilfeller når du ringer for å sette opp en avtale, kan du bli henvist til en lege opplært i diagnostisering og behandling av hjertesykdommer (kardiolog).

Her er litt informasjon for å hjelpe deg med å forberede for din avtale.

For syk sinus syndrom, noen grunnleggende spørsmål å spørre legen din inkluderer

Hva du kan gjøre

Hva du kan forvente fra legen din

I tillegg til de spørsmålene som du har forberedt på å spørre legen din, ikke nøl med å stille spørsmål under din avtale.

Legen vil sannsynligvis spørre deg en rekke spørsmål. Å være klar til å svare dem kan reservere tid til å gå over noen punkter du ønsker å snakke om i dybden. Legen din kan be

Hva du kan gjøre i mellomtiden

Mens du venter på din avtale, sjekk med dine familiemedlemmer for å finne ut om noen slektninger har blitt diagnostisert med hjerteproblemer. Å vite din familie helse historie vil hjelpe legen å planlegge de rette diagnostiske tester og behandlinger basert på dine individuelle risiko.

Selv syk sinus syndrom er sjelden, symptomene på denne tilstanden etterligne de av mange andre hjertesykdommer. Hvis øvelse gjør symptomene verre, unngå trening før du har blitt sett av legen din.