søvnskrekk (nattskrekk) symptomer

Sitte opp i sengen, Scream eller rope, Kick og thrash, svette, puste tungt og har en racing puls, være vanskelig å vekke, men hvis vekket forveksles, Vær utrøstelig, Stare storøyd, Kom deg ut av sengen og løpe rundt hus, Delta i aggressiv atferd (mer vanlig hos voksne)

Når bør du oppsøke lege

Søvn redsler avvike fra mareritt. Drømmeren av et mareritt våkner opp fra drømmen, og kan huske detaljer, men en person som har en søvn terror episode fortsatt sover.

Barn vanligvis ikke husker noe om sine søvnskrekk i morgen. Voksne kan huske en drøm fragment de hadde i løpet av de søvnskrekk. Også mareritt vanligvis forekommer i den siste halvdel av natten, mens søvn terrors skje i første halvdel av natten.

Under en søvn terror episode, en person kan

Sporadiske søvn redsler er vanligvis ikke en grunn til bekymring. Dersom barnet ditt har søvnskrekk, kan du bare nevne dem ved en rutinemessig godt barnet eksamen. Men ta kontakt med legen din dersom søvnskrekk

Blitt hyppigere, rutinemessig forstyrre søvnen eller søvn av andre familiemedlemmer, Fordi du eller barnet ditt til å frykte å gå i dvale, føre til farlige atferd eller skade, ut til å følge samme mønster hver gang; Vedvarer utover tenårene eller begynne i voksenlivet