smertestillende medikamenter for smertelindring: OTC og reseptbelagte smertestillende

Smertebehandling Trender

Over-the-counter (OTC) smertestillende midler inkluderer

Himmelen er klar blå, men ankelen begynner blusser opp med leddgikt smerte. Kan en storm være truende? Du føler det i bein, men det er bare en gammel koner ‘tale? Eller kan leddsmerter faktisk forutsi været forandrer seg; Tro det eller ei, kan det hende at værvarsling har noen gyldighet, takket være effekten av barometertrykk endringer på kroppen din; Det er vanlig for folk å skylde økt smerte på været, ifølge Robert newlin Jamison, PhD, professor i avdelingene psykiatri …

Bruke NSAIDs øker risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag, og har også vært kjent for å forårsake mageproblemer.

Aktuelt smertestillende midler er også tilgjengelig uten resept fra lege. Disse produktene omfatter kremer, lotion, eller spray som brukes på huden for å lindre smerte fra såre muskler og leddgikt. Noen eksempler på aktuelle smertestillende midler inkluderer Aspercreme, Ben-Gay, Icy Hot, og Capzasin -P.

Resept smertestillende midler inkluderer

Resept kortikosteroider gi lindring for betente områder av kroppen ved lettelser hevelse, rødhet, kløe og allergiske reaksjoner. Kortikosteroider kan anvendes for å behandle allergier, astma og artritt. Når den brukes for å kontrollere smerte, blir de vanligvis gitt i form av tabletter eller injeksjoner. Eksempler er: prednison, prednisolon og metylprednisolon.

Reseptbelagte kortikosteroider er sterke medisiner og kan ha alvorlige bivirkninger, inkludert

For å minimalisere disse potensielle bivirkninger, er kortikosteroider foreskrevet i den laveste dosen mulig for så kort av en lengde av tid som er nødvendig for å lindre smerten.

Opioider er narkotiske smertestillende medikamenter som inneholder naturlige, syntetiske eller semi-syntetiske opiater. Opioider er ofte brukt for akutte smerter, slik som kortvarige smerter etter operasjonen. Noen eksempler på opioider inkluderer

Opioider er effektive for sterke smerter og ikke forårsake blødninger i magen eller andre deler av kroppen, som kan noen andre typer smertestillende midler. Det er sjelden at folk blir avhengige av opioider hvis narkotika brukes til å behandle smerte for en kort periode.

Bivirkninger av opioider kan omfatte

Paracetamol (Paracet, Ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs), inkludert ibuprofen (Motrin, Advil) eller naproxen (Aleve, Naprosyn)