smerte spesialister: nevrologer, ortopediske kirurger, og flere

Hvis du er en av de 100 millioner mange mennesker i verden i kroniske smerter, leve et rikt og aktivt liv kan synes ute av rekkevidde. Men med riktig behandling og støtte, er det mulig. Du har sikkert allerede besøkt fastlegen, men det er også eksperter som spesialiserer seg på behandling av smerter som kan arbeide med legen din, og du har å by lettelse.

Du kan spise et sunt kosthold, mosjon religiøst, og følger hver eneste av legens anbefalinger – men uansett hvor sunt eller godt kondisjonerte kroppen din kan være, på et tidspunkt, korsryggen er nesten dømt til å føre til at du problemer; For folk flest, er ryggsmerter bare en liten irritasjon som fremkommer gang på en stund, stikker rundt i et par dager, deretter går unna. For andre mennesker, er det ingen pause fra smerte; Når smerte blir kronisk, det går langt utover en fysisk følelse …

Hva de behandler: Ryggsmerter er en vanlig årsak til at folk oppsøker kiropraktorer, men disse spesialistene behandle smerte fra alle typer forhold, skader og ulykker – selv kronisk hodepine. De har ikke foreskrive medisin, men de bruker hands-on teknikker for å gi lindring.

Hvordan finne en: Gå til Chiropractic Association hjemmeside (www.acatoday) og søke på deres “Finn en Doctor” side.

2. physiatrists eller rehabilitering Leger

Hva de behandler: Skader og forhold som påvirker hvordan du beveger deg. De diagnostisere og behandle smerte knyttet til nerver, muskler og bein inkludert carpal tunnel, nakke og ryggsmerter, sport og arbeidsskader, herniated plater, leddgikt, klemte nerver og hjernerystelser uten bruk av kirurgi.

Hvordan finne en: Gå til nettstedet av Academy of fysikalsk medisin og rehabilitering (www.aapmr).

3. Reumatismespesialister

Hva de behandler: Revmatiske sykdommer, inkludert leddgikt, gikt, og senebetennelse, som kan forårsake smerte, hevelse og stivhet i ledd, muskler og bein. Behandlinger kan omfatte medisiner eller anti-inflammatoriske eller smerte blokkerer injeksjoner i sener eller ledd.

Hvordan finne en: Gå til College of Rheumatology nettsted (www.rheumatology).

4. ortopediske kirurger

Hva de behandler: Skader og sykdommer som påvirker bevegelsesapparatet, som inkluderer dine bein, ledd, leddbånd, sener, muskler og nerver. Mange spesialister på visse deler av kroppen som hofter, knær og føtter. Når de diagnostisere skade eller lidelse, vil de lage en behandlingsplan som kan inkludere medisin. De kan også anbefale øvelser (eller henvise deg til en fysioterapeut) for å bidra til å gjenopprette bevegelse, styrke og funksjon til kroppen din og lære deg hvordan å hindre ytterligere problemer.

Hvordan finne en: Gå til nettstedet av Academy of Orthopaedic Surgeons (www.aaos).