sitavig

Regjeringen godkjenner Sitavig

Generisk Navn: acyclovir; Dato for godkjenning: 12. april 2013, Firma: BioAlliance Pharma SA

Behandling for: Herpes labialis (forkjølelsessår)

Basert på egne Lauriad® teknologi, kommer Sitavig i form av en slimhinneklebende tablett som pasienten steder på tannkjøttet og som leverer en høy konsentrasjon av acyclovir direkte til leppe, stedet for den kalde sår infeksjon. I en fase III internasjonal studie utført på 775 pasienter, Sitavig viste en høy grad av effekt i form av healing tid med en enkelt tablett inneholder 50 mg acyclovir og en utmerket toleranse profil .; I tillegg til sin effekt, Sitavig tilbyr en unik diskret og enkel formulering med et enkelt program for episoden hele varighet, som representerer store fordeler for pasienter som lider av tilbakevendende herpes sår.

Hva er Sitavig?

Ikke bruk denne medisinen hvis du er allergisk mot

Før du bruker Sitavig, fortelle helsepersonell om alle dine medisinske forhold, inkludert hvis du

Se detaljert bruksanvisning for informasjon om hvordan du bruker denne medisinen.

Du bør unngå aktiviteter som kan hindre Sitavig kleber seg til tannkjøttet, inkludert: berører eller trykke Sitavig når du har brukt den, iført øvre gebiss, tyggegummi, og pusse tennene under behandlingen dagen.

Hvem bør ikke bruke Sitavig?

De vanligste bivirkningene inkluderer

Disse er ikke alle mulige bivirkninger av Sitavig. Ring legen din for medisinske råd om bivirkninger. Du kan rapportere bivirkninger til regjeringen ved stats 1088.

Hold Sitavig tabletter tørr.

Hold Sitavig og alle legemidler utilgjengelig for barn.

Medisiner er noen ganger foreskrevet for andre enn de som er nevnt i et pakningsvedlegget formål. Ikke bruk Sitavig for en tilstand der det ikke var foreskrevet. Ikke gi dette legemidlet til andre mennesker, selv om de har de samme symptomene som du har. Det kan skade dem. Du kan spørre på apoteket eller helsepersonell for å få informasjon om Sitavig som er skrevet for helsepersonell.

Aktiv ingrediens: acyclovir

Inaktive ingredienser: hypromellose, melkeproteinkonsentrat, natriumlaurylsulfat, magnesiumstearat, mikrokrystallinsk cellulose, povidon, kolloidalt silisiumdioksid.

Les bruksanvisningen som følger med Sitavig før du begynner å bruke det. Snakk med din lege eller apotek hvis du har spørsmål.

Viktig

Hvordan søke Sitavig

Trinn 1

Før du søker Sitavig, finne arealet på øvre tannkjøtt, like over enten venstre eller høyre fortann. Den fortann tann er tannen rett til høyre eller venstre for dine to fortennene. Det er her du bør bruke munn tablett.

trinn 2

Skrelle tilbake dekselet av blisterpakningen. Ta en kinn tablett ut av blisterpakningen. Når fjernet fra blisterpakningen, må Sitavig brukes med en gang. Sitavig er rund på en side og flat på den andre siden.

trinn 3

Plasser den flate siden av kinn tabletten på tørr fingertuppen. Påfør runde siden til øvre tannkjøtt. Den flate siden vil være vendt mot innsiden av leppen.

Trinn 4

Hold kinn tablett på plass ved å påføre et lett trykk med fingeren på utsiden av overleppen, over området der Sitavig er plassert, i 30 sekunder. Dette vil hjelpe det holde seg til tannkjøttet.

Hvordan bør jeg bruke Sitavig?

Trinn 5

La kinn tablett på plass til den er oppløst.

Graviditet Kategori B Ingen påvist risiko hos mennesker

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Godkjenning Historie Kalender Drug historie i regjeringen

Forkjølelsessår acyclovir, Valtrex, Valacyclovir, Famvir, famciclovir, tetrakain aktuell, Denavir, benzokain aktuell, Zovirax krem, Zovirax salve, Orabase, penciklovir aktuell, Xerese, benzylalkohol aktuell, Benzo-Jel, Kank-en, Super Dent Lokalanestetikumet Gel

Hva bør jeg unngå?

Sitavig bivirkninger

Hvordan skal jeg oppbevare Sitavig?

Generell informasjon om sikker og effektiv bruk av Sitavig

Hva er ingrediensene i Sitavig?

Instruksjoner for bruk

Sitavig (acyclovir)