ruxolitinib fosfat

Denne siden inneholder kortfattet informasjon om ruxolitinib fosfat og en samling av lenker til mer informasjon om bruken av dette stoffet, forskningsresultater, og pågående kliniske studier.

FDA-godkjenning for Ruxolitinib Phosphate

Ruxolitinib fosfat er godkjent for å behandle

Ruxolitinib fosfat blir også studert i behandling av visse typer kreft.

Definisjon fra Drug Dictionary – Detaljert vitenskapelig definisjon og andre navn på dette stoffet.

Ruxolitinib Phosphate – En lay språk oppsummering av viktig informasjon om dette stoffet som kan omfatte følgende

Narkotika er ofte studert for å finne ut om de kan bidra til å behandle eller forebygge andre enn de som de er godkjent for forholdene. Denne pasientinformasjonen bladet gjelder bare for godkjent bruk av narkotika. Imidlertid kan mye av informasjonen gjelder også for ikke-godkjente bruksområder som blir studert.

Finn kliniske studier for Ruxolitinib Phosphate – Sjekk for forsøk fra listen over kreft kliniske studier nå imot pasienter.

Viktig: Stoffet informasjon på denne siden er ment å være pedagogisk. Det er ikke en erstatning for medisinske råd. Opplysningene kan ikke dekke alle mulige bruksområder, handlinger, interaksjoner eller bivirkninger av dette stoffet, eller forholdsregler som må tas når du bruker den. Vennligst se din lege for mer informasjon om din spesifikke medisinske tilstand og bruk av dette stoffet.