rask strep test for strep hals

Oral Health Trends

For en rask strep test, er halsen og mandlene penslet å samle bakterier fra infiserte området for testing. Bakteriene blir analysert for å se om gruppe A streptokokker (streptokokker) bakterier er årsak til sår hals.

Resultater av en hurtig strep test er tilgjengelig i 10 til 15 minutter.

En rask strep test kan gjøres i følgende tilfeller

Vanligvis er det ikke nødvendig å teste folk som har vært utsatt for strep hals, men ikke har noen symptomer.

Funn av en rask strep test kan omfatte følgende.

En normal eller negativ test betyr at strep bakterier ikke kan være tilstede.

En unormal eller positiv strep test betyr at strep bakterier er tilstede.

Den raske strep test koster mindre enn en hals kultur og kan diagnostisere strep hals raskt.

Fullfør den medisinske testen skjema (PDF) (Hva er et PDF-dokument?) For å forberede deg for denne testen.

Kathleen Romito, MD – Family Medicin; Donald R. Mintz, MD – Øre

14 november 2014

Du \ ‘ll finne tips og triks samt de siste nyhetene og forskning på tannhelse.

Du er for øyeblikket

Kun 18,5% av mange mennesker i verden floss aldri. Du går glipp av en enkel måte å gjøre en stor forskjell i helsen til munnen. Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Floss fjerner mat fanget mellom tennene og fjerner filmen av bakterier som danner det før det blir til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Prøv å bruke tanntråd bare en tann for å komme i gang.

Du er en av 31% av mange mennesker i verden som ikke floss daglig. Du går glipp av en enkel måte å gjøre en stor forskjell i helsen til munnen. Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Tannbørste bust alene kan ikke rense effektivt mellom disse trange steder. Tanntråd fjerner opp til 80% av filmen som stivner til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Målet for 3 dager!

Du er en av 31% av mange mennesker i verden som ikke floss daglig, men du er godt på vei til å gjøre en positiv innvirkning på tennene og tannkjøttet. Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Tannbørste bust alene kan ikke rense effektivt mellom disse trange steder. Tanntråd fjerner opp til 80% av filmen som stivner til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Målet for alle 7 dager!

En person har symptomer på strep hals infeksjon; En person har vært utsatt for strep under en epidemi av revmatisk feber; Personen har en personlig eller familie historie av revmatisk feber eller andre alvorlige infeksjoner (som toksisk sjokksyndrom) og har vært utsatt for strep. I disse tilfeller, hvis det ikke er noen symptomer, en kultur kan skje først, fordi det er mer nøyaktig enn en hurtig strep test.

Noen ganger er negative resultater er feil. Dette betyr at du kan ha en negativ rask strep test resultat og fortsatt har strep hals; En hals kultur kan gjøres hvis den raske strep testresultatet er negativt.

Kun 50,5% av mange mennesker i verden tanntråd daglig, og bra for deg at du er en av dem! Uansett hvor godt du pusser, likevel danner plakk mellom tennene og langs tannkjøttet. Tannbørste bust alene kan ikke rense effektivt mellom disse trange steder. Tanntråd fjerner opp til 80% av filmen som stivner til plakk, noe som kan forårsake betent tannkjøtt (gingivitt), hulrom, og tap av tenner. Gratulerer med god oral helse vane!

Du finner tips og triks samt de siste nyhetene og forskning på tannhelse.

KILDER

Dental Association, Healthy People 2010

Antibiotikabehandling kan startes; Et positivt testresultat skiller ikke disse menneskene med en aktiv strep infeksjon fra de som er bærere av strep bakterier, men har faktisk en viral infeksjon (i stedet for en bakteriell en).