prostavan

Sink kosttilskudd brukes til å forebygge eller behandle sinkmangel.

Bruker For Prostavan

Kroppen trenger sink for normal vekst og helse. For pasienter som ikke klarer å få nok sink i sitt vanlige kosthold eller som har behov for mer sink, kan sink kosttilskudd være nødvendig. De er vanligvis tatt av munnen, men noen pasienter kan ha for å motta dem ved injeksjon.

Sink kosttilskudd kan brukes til andre forhold som bestemmes av helsepersonell.

Mangel på sink kan føre til dårlig nattsyn og sårhelende, en nedgang på følelse av smak og lukt, redusert evne til å bekjempe infeksjoner og dårlig utvikling av reproduktive organer.

I tillegg kan det premature barn trenger ytterligere sink.

Økt behov for sink bør bestemmes av helsepersonell.

Hevder at sink er effektivt i å forebygge synstap hos eldre har ikke blitt bevist. Sink har ikke vist seg effektiv ved behandling av porfyri.

Injiserbare sink er gitt av eller under tilsyn av helsepersonell. Andre former for sink er tilgjengelig uten resept.

Viktigheten av Diet

Når et legemiddel eller kosttilskudd er godkjent for markedsføring for en bestemt anvendelse kan erfaring viser at det er også nyttig for andre medisinske problemer. Selv om denne bruken er ikke inkludert i produktmerking, er sink kosttilskudd brukes i visse pasienter med følgende medisinske tilstand

For god helse, er det viktig at du spiser et balansert og variert kosthold. Følg nøye enhver diett program helsepersonell kan anbefale. For din spesifikke kosttilskudd vitamin og / eller mineral behov, spør din lege for en liste over aktuelle matvarer. Hvis du tror at du ikke får nok vitaminer og / eller mineraler i kostholdet ditt, kan du velge å ta et kosttilskudd.

Sink finnes i ulike matvarer, blant annet magert rødt kjøtt, sjømat (spesielt sild og østers), erter og bønner. Sink er også funnet i hele korn, men har store mengder av hele korn er funnet å redusere mengden av sink som er absorbert. Ytterligere sink kan bli tilsatt til dietten via behandlede (galvanisert) kokekar. Foods som er lagret i ubestrøket blikkbokser kan føre til mindre sink for å være tilgjengelig for absorpsjon fra mat.

Den daglige mengden av sink som kreves, er angitt på flere forskjellige måter.

Normale daglige anbefalte inntak i milligram (mg) for sink er generelt definert som følger

Hvis du tar et kosttilskudd uten resept, lese nøye og følge alle forholdsreglene på etiketten. For disse kosttilskudd, bør følgende vurderes

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på medisiner i denne gruppen eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Problemer hos barn har ikke blitt rapportert med inntak av normale daglige anbefalte mengder.

Problemer i eldre voksne er ikke rapportert med inntak av normale daglige anbefalte mengder. Det er noen bevis for at eldre kan være i fare for å bli mangelfull i sink på grunn av dårlig mat valg, nedsatt absorpsjon av sink i kroppen, eller legemidler som reduserer opptaket av sink eller øke tap av sink fra kroppen.

Det er spesielt viktig at du får nok vitaminer og mineraler når du blir gravid og at du fortsetter å motta riktig mengde vitaminer og mineraler gjennom hele svangerskapet. Sunn vekst og utvikling av fosteret er avhengig av en jevn tilførsel av næringsstoffer fra moren. Det er dokumentert at lav blod nivåer av sink kan føre til problemer i svangerskapet eller defekter i barnet. Men å ta store mengder kosttilskudd i svangerskapet kan være skadelig for mor og / eller foster og bør unngås.

Det er viktig at du får de riktige mengder av vitaminer og mineraler, slik at barnet vil også få vitaminer og mineraler som trengs for å vokse skikkelig. Men å ta store mengder kosttilskudd under amming kan være skadelig for mor og / eller baby og bør unngås.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du bruker noen av disse kosttilskudd, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Bruk av kosttilskudd i denne klassen med noen av følgende medisiner er vanligvis ikke anbefalt, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av kosttilskudd i denne klassen. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder sink supplement. Det kan ikke være spesifikke for Prostavan. Vennligst les med forsiktighet.

Sink kosttilskudd er mest effektive hvis de tas minst 1 time før eller 2 timer etter måltider. Men hvis sink kosttilskudd forårsake magesyke, de kan tas sammen med et måltid. Du bør fortelle din lege dersom du bruker din sink supplement med måltider.

Dose legemidler i denne klassen vil være forskjellig for ulike pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av disse legemidlene. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Før du bruker Prostavan

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, ta den så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke doble doser.

Hvis du glemmer å ta sink kosttilskudd for en eller flere dager er det ingen grunn til bekymring, siden det tar litt tid for kroppen å bli seriøst lav i sink. Men hvis helsepersonell har anbefalt at du tar sink, prøve å huske å ta det som anvist hver dag.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Når sink kombinerer med visse matvarer kan det ikke bli absorbert inn i kroppen din, og det vil gjøre deg noe godt. Hvis du tar sink, bør følgende matvarer unngås eller tatt 2 timer etter at du tar sink

Ikke ta sink tilskudd og kobber, jern eller fosfor kosttilskudd samtidig. Det er best å plass doser av disse produktene 2 timers mellomrom, for å få fullt utbytte av hver kosttilskudd.

Riktig bruk av sink supplement

Sammen med sine nødvendige effekter, kan et kosttilskudd føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din så snart som mulig hvis noen av følgende bivirkninger oppstår

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

Forholdsregler når du bruker Prostavan

Prostavan bivirkninger