prostatakreft: oversikt og fakta

Prostatakreft er en av de vanligste kreftformene hos menn. Genetikk og alder spiller en rolle i sin utvikling. Men hva andre risikoer er involvert?

Prostatakreft er den vanligste kreftformen hos menn, og i de fleste menn vokser svært sakte. Få en oversikt over sykdommen.

s lysbilde dekker prostatakreft: hvem som er i faresonen, symptomer, tester, iscenesettelse, behandlinger, overlevelse, og matvarer som kan bidra til å redusere risikoen for prostatakreft.

Kosthold og genetikk kan være faktorer i prostata kreftutvikling, men de er ikke de eneste. Finn ut hva forskningen viser.

Alder, rase, kosthold, familiehistorie – selv en stillesittende livsstil – kan alle spille en rolle i å bidra til prostata kreft risiko. Lær hvordan.

Komme skjermet for prostatakreft: Skulle du eller bør du ikke? De fleste screening tester har risikoer. Få informe; lære risikoen, slik at du kan gjøre det riktige valget.

Er det en sammenheng mellom grill og prostata kreft? Hva med høy fett dietter? Finn ut hva bevisene tilsier og lære noen enkle måter du kan gjøre kostholdet en sunnere en.

Det kan ikke være mulig å forebygge prostatakreft, men du kan være i stand til å redusere risikoen. Finn ut hvordan du tar vitamin E, endre kosthold, og andre metoder kan spille en rolle.

Til tross for uenighet, de fleste leger er enige prostata-spesifikt antigen (PSA) blodprøve er fortsatt en viktig og nødvendig diagnostisk verktøy. Finn ut hvorfor.

Kan vi virkelig behandle – eller hindre – prostatakreft med en anticancer diett? Her er en medisinsk faglig mening.

Etter å ha blitt diagnostisert med prostatakreft, 63-år gamle Wade Rase lært det kan være store fordeler til en stor grad vegetarisk kosthold. Kan en slik diett kan hjelpe deg? Finne ut mer.