preterm arbeidskraft – emneoversikt

Dette emnet tar for seg hvordan preterm arbeidskraft påvirker den gravide kvinnen. Hvis du ønsker å vite hvordan det påvirker barnet etter at han eller hun er født, Premature Infant.

Preterm arbeidskraft er arbeidskraft som kommer for tidlig, mellom 20 og 37 uker av svangerskapet.

I arbeid, til livmoren kontrakter åpne livmorhalsen. Dette er den første fasen av fødselen. I en full-term svangerskapet, ikke dette skje før tidligst uke 37.

Preterm arbeidskraft er også kalt prematur arbeidskraft.

Morkaken skille tidlig fra livmoren. Dette kalles placenta Abruptio; Å være gravid med mer enn ett barn, for eksempel tvillinger eller trillinger; En infeksjon i morens livmor som fører til starten av arbeidskraft; Problemer med livmoren eller livmorhalsen; Narkotika eller alkohol under svangerskapet; Morens vann (fostervann) bryte før riene starter.

Jo tidligere en baby er levert, jo større er sjansen stor for at han eller hun vil få alvorlige problemer. Dette er fordi mange av barnets organer-spesielt hjertet og lungene -Skal fullt utvokst enda.

For barn født før 24 uker av svangerskapet, er sjansene for å overleve er svært slank. Mange som overlever har langsiktige helseproblemer. De kan også ha problemer med å lære og snakke og med å bevege kroppen sin (dårlig motorikk).

Årsaker til tidlig fødsel inkluderer

Ofte årsaken er ikke kjent.

Noen ganger kan en lege bruker medisin eller andre metoder for å starte arbeid tidlig på grunn av graviditet problemer som er farlig for mor eller hennes baby.

Det kan være vanskelig å si når fødselen starter, spesielt når det begynner tidlig. Så se etter disse symptomene

Regelmessige rier for en time. Dette betyr ca 4 eller mer i 20 minutter, eller ca 8 eller mer i løpet av en time, selv etter at du har hatt et glass vann og hviler; Lekkasje eller gushing av væske fra skjeden. Du kan merke at det er rosa eller rødlig. Dette kalles en vannavgang, også kjent som vann bryte. Når dette skjer før riene starter, er det som kalles for tidlig vannavgang, eller PROM. Når det skjer før 37 uker av svangerskapet, er det som kalles preterm prematur vannavgang, eller pPROM; Smerter som føles som menstruasjonssmerter, med eller uten diaré; En følelse av trykk i bekkenet eller nedre mage; En kjedelig verke i korsryggen, bekken-området, nedre mage eller lår som ikke går bort; Ikke helt bra, inkludert å ha feber du ikke kan forklare og å være altfor sliten. Magen kan skade når du trykker på den.

Hvis sammentrekninger stoppe, kan de ha vært Braxton Hicks sammentrekninger. Dette er en ofte ubehagelig, men ikke smertefull-innstramming av livmor. De er som praksis sammentrekninger. Men noen ganger kan det være vanskelig å se forskjell.