prenatal tester i andre trimester

Nå vet du rutinen. Andre trimester prenatal besøk er mer forutsigbare. Du ser frem til det spesielle øyeblikket når du kan høre babyens hjerterytme for første gang. Du har sannsynligvis etablert et komfortabelt forhold til legen din, også. Rutinemessige tester fortsette sammen med noen spesialiserte fødsel defekt screenings og teste for svangerskapsdiabetes.

Ved hver lege besøk, fortsetter du å ha urin tester for å sjekke for protein, sukker, og noen tegn på infeksjon. Lege eller sykepleier sjekker din vekt og blodtrykk også. Mer spennende er måling av den voksende magen og de første lydene av babyens hjerte.

Du vil sannsynligvis ha en ultralyd mellom uke 18 og 20. Du kan være i stand til å se den lille hjertet slo! Du kan også få en titt på babyens genital området for å finne ut om det er en jente eller gutt – Hvis du ønsker å vite.

På dette stadiet, bekrefter ultralyd at du har en baby. Det kan også vurdere

Tips for halsbrann relie; Sunn Diapering: Den grunnleggende; Tannlege besøk for gravide

Legen din vil teste for svangerskapsdiabetes mellom uke 24 og 28. Hvis du har høy risiko for å utvikle svangerskapsdiabetes, eller hvis du har bevis for sukker i urinen din, legen din vil sannsynligvis gjøre disse testene tidligere i andre trimester.

Under andre trimester, vil legen gi ekstra screening for fødselsskader, spesielt hvis du har en familiehistorie med fødselsskader eller er over 35 år Legen din vil anbefale hva som er best for deg, avhengig av dine risikofaktorer og resultater fra alle første trimester screening. Du bør også bestemme om du vil ha disse testene. Noen mennesker bestemme at resultatene ikke vil påvirke deres planer for svangerskapet, slik at de ikke ønsker å gå gjennom tester som kan føre dem unødvendig stress. Legg merke til at leger tilby flere markør skjermen til alle kvinner, uansett alder eller risiko.

Sunne oppskrifter minus Heartbur; Beskytt familien din mot Germ; Flau av inkontinens?