post-traumatisk stresslidelse-familien og samfunnet

Post-traumatisk stresslidelse (PTSD) kan skade dine relasjoner med familie og samfunnet. Følelser av sinne og depresjon, og ikke ønsker å forholde seg til mennesker kan gjøre det vanskelig å få kontakt med dem. Vær oppmerksom på hvordan du handler med familien og prøver ikke å trekke unna. Dine relasjoner kan gjøre en stor forskjell i utvinningen fra PTSD.

Din familie og samfunn er en del av utvinning. Gjør så mye du kan for å samarbeide med dem. Med kunnskap, kan din familie og samfunnet bedre hjelpe deg.

One Man Story

“Å snakke om det med min kone blir enklere. Jo mer jeg snakke om det med folk, jo bedre.” -Tim

Les mer om Tim.

Noen mennesker med PTSD er også deprimert. For informasjon om hvordan du kan hjelpe med dette, se

Vit når du skal få krisehjelp. Noen ganger trenger du hjelp med en gang. Dette kan være tilfelle når du har hatt tanker om selvmord eller hvis sinne blir til raseri; Hjelpe din familie. Familien spiller en viktig rolle i utvinning av PTSD. Men du må også hjelpe dem. Dette gjennomsnittet; Å snakke med familien om PTSD og hva det gjør med deg; Å snakke med barna. Vær sikker på at de vet at de ikke er å klandre; Snakker om dine triggere. Triggere er steder, lyder, og severdigheter som kan forårsake symptomer. De kan være steder, sosiale arrangementer, eller helligdager.

Din familie og samfunn er en del av utvinning. Gjør så mye du kan for å samarbeide med dem. Med denne kunnskapen kan din familie og samfunnet bedre hjelpe deg.

Hvis du bryr deg om noen med PTSD, her er hva du kan gjøre for å hjelpe; Lær hva du kan om PTSD. Jo mer du vet, jo bedre kan forstå hva din kjære går gjennom; Hjelp din kjære få venner og danne et sosialt nettverk; Lær hvordan å håndtere sinne. Både du og din kjære kan være sint til tider; Lær den beste måten å snakke med din kjære. Vær positiv når du kan. Ikke gi råd med mindre du blir bedt om; Ta vare på deg selv ved å ta tid for deg selv og ha din egen støtte system.