plasma celle svulster (inkludert myelomatose) behandling (pdqто): [] -rensing alternativer for plasma celle svulster

Monoklonal gammopati av usikker betydning

Sjekk for amerikanske kliniske studier fra sin liste av kreft kliniske forsøk som er nå imot pasienter med monoklonal gammopati av usikker betydning. For mer spesifikke resultater, avgrense søket ved hjelp av andre søkefunksjoner, for eksempel plasseringen av rettssaken, den type behandling, eller navnet på stoffet. Snakk med legen din om kliniske forsøk som kan være riktig for deg. Generell informasjon om kliniske studier er tilgjengelig fra nettstedet.

Isolert plasmacytoma av Bone

Behandling av isolerte plasmacytoma av bein er vanligvis strålebehandling mot skjelettlesjon.

Sjekk for amerikanske kliniske studier fra sin liste av kreft kliniske forsøk som er nå imot pasienter med isolert plasmacytoma av bein. For mer spesifikke resultater, avgrense søket ved hjelp av andre søkefunksjoner, for eksempel plasseringen av rettssaken, den type behandling, eller navnet på stoffet. Snakk med legen din om kliniske forsøk som kan være riktig for deg. Generell informasjon om kliniske studier er tilgjengelig fra nettstedet.

ekstramedullært plasmacytoma

Behandling av ekstramedullært plasmacytoma kan omfatte følgende

Sjekk for amerikanske kliniske studier fra sin liste av kreft kliniske forsøk som er nå imot pasienter med ekstramedullært plasmacytoma. For mer spesifikke resultater, avgrense søket ved hjelp av andre søkefunksjoner, for eksempel plasseringen av rettssaken, den type behandling, eller navnet på stoffet. Snakk med legen din om kliniske forsøk som kan være riktig for deg. Generell informasjon om kliniske studier er tilgjengelig fra nettstedet.

Multippelt myelom

Pasienter uten tegn eller symptomer kan ikke trenger behandling. Når tegn eller symptomer, kan behandling av multippel myelom gjøres i faser