plantar vorte behandlinger

Bestemme hvordan du skal behandle plantar vorte kan avhenge av din evne til å tåle smerten av ulike behandlinger. Folk rettsmidler for behandling av vorter florerer, og det er ingen enkel behandling som fungerer hver gang. Oppmykning av vorter etter langvarig duct tape okklusjon er også effektive. Konvensjonell behandling fokuserer på fjerning, mens alternative tilnærminger vektlegger gradvis remisjon. Uansett hva du gjør, ikke prøv å skjære av en plantar vorte selv fordi du kan skade deg selv og kutt i huden din tillater warts å spre seg.

Legen din kan prøve å bruke aktuelle løsninger som salisylsyre å fjerne plantar warts. Slik behandling kan ta flere uker for å være effektive. Brenning, frysing med flytende nitrogen, laserterapi, og kirurgisk fjerning, er mer aggressive alternativer for mer alvorlige forhold.

Legen vil også trolig gi deg detaljerte instruksjoner om hvordan å ta vare på føttene hjemme. Husk at fuktighetsgivende føttene vil bidra til å helbrede tørr hud sprekker som gjør at vortene til å angi de øverste lagene av huden din.

KILDE; Academy of Family Physicians; Academy of ortopediske kirurger; The Mayo Clinic.

Maksimer hudpleie rutine for å se yngre ut nå.

Look Good in Every Phot; Slik Care for Dry, Red Ski; Overraskende måter å redusere rynker; Forvise poser under øynene