perifere nerveblokade for anestesi – emneoversikt

Perifere nerve blokker er en type regional anestesi. Bedøvelsen injiseres i nærheten av en bestemt nerve eller bunt av nerver å blokkere opplevelser av smerte fra et bestemt område av kroppen.

Kan være begrenset til et bestemt område av kroppen som kan bli bedøvet med en nerve blokk; Innebærer store overflatearealer av kroppen hvor injeksjonen med et stort volum av lokalbedøvelsesmidlet kan forårsake bivirkninger som påvirker hele kroppen; Innebærer et område av kroppen hvor injeksjonen av et lokalanestetikum ville føre til skjevheter som kan føre til problemer med kirurgi, slik som i ansiktet; Kan gjøres på en forholdsvis kort tid. Nerve blokker kan ikke vare lenge nok til at noen prosedyrer.

importan; Det er mulig at den viktigste tittelen på rapporten lysosomal Gratis Sialinsyren bagasje lidelser er ikke navnet du forventet.

Posisjonering av nålen i løpet av et nerveblokkering kan resultere i å berøre nerve å bli blokkert med spissen av nålen. Når dette skjer, kan du oppleve en skarp følelse som et elektrisk støt i den delen av kroppen som leveres av nerve. Pass på å la anestesilegen vite hvis du føler en slik følelse.

Andre legemidler er ofte gitt med nerve blokker for å gjøre deg avslappet eller trøtt (sedativa) eller å redusere smerte. Disse er vanligvis gitt som en pille eller gjennom en vene (intravenøst, IV).

Folk er nøye overvåket under prosedyren, fordi bedøvelse som brukes for regionale nerve blokker kan påvirke det sentrale nervesystemet, hjerte-karsystemet, og luftveier (luftveier og lunger) og kan påvirke blodtrykk, pust, hjerterytme, og andre vitale funksjoner.

Nerve blokker kan være mest nyttig når inngrepet