perifer neuropati og diabetes

diabetes Trender

Hvis du har diabetes og perifer nevropati, er det viktig at du nøye kontrollere blodsukkernivået. Høye blodsukkernivået over tid skade blodårer og nerver i beina og føttene. Heldigvis kan et godt kosthold og regelmessig, moderat intensitet trening bidra til å forbedre kroppens bruk av insulin.

Når fjernsynets perennially populære Mary Richards gikk inn WJM sin Minneapolis redaksjon i 1970, gjorde hun mer enn å vise verden en eneste jente kunne “gjøre det på egen hånd.” Den prisbelønte skuespilleren som spilte henne – Mary Tyler Moore – viste oss også diabetes og en karriere kan eksistere; Moore ble diagnostisert med voksen-utbruddet type 1 diabetes i 1960, flere år før hennes Emmy-vinnende showet begynte. Men det stoppet ikke Moore fra å forfølge sin karriere eller snu verden på med et smil …

For å endre livsstil og hjelpe perifer neuropati

For å holde blodsukkeret under kontroll, er det viktig å følge den rette måltid plan. En godt balansert kosthold kan gjøre en stor forskjell. Du ønsker kanskje å rådføre seg med legen din eller en kostholdsekspert for å lære hva slags mat er best, når man skal spise, hvor mye du skal ha av hvert, og hva du skal unngå.