paprika-urt gnidd kylling oppskrift

 Oppskrift fra EatingWell

1 ss herbes de Provence, (se Notes, 2 ts paprik, 1/2 ts kosher sal, 1/4 ts nykvernet Peppe, 1-1 1/4 pounds beinfri, skinn kyllingbryst, (se Notes)

En enkel kombinasjon av herbes de Provence, paprika, salt og pepper gjør en flavorful gni for kylling, eller prøve det med biff eller tofu.

Merknader: Herbes de Provence er en blanding av tørkede urter som vanligvis brukes i Sør-Frankrike. Du kan finne kommersielle blandinger i velassorterte supermarkeder, i bulk krydder delen på noen naturlige matvarer butikker og / eller gourmet markeder. Det er også enkelt å lage din egen. Bland en spiseskje hver (eller like proporsjoner) tørket timian, rosmarin, oregano, merian og salt i en liten krukke. Hvis ønskelig, tilsett en klype tørket lavendel og knust anisfrø.

Det er vanskelig å finne en person kyllingbryst liten nok for en del. Fjerne tynn stripe av kjøtt fra undersiden av en 5-unse bryst-kyllingen mør-fjerner ca 1 unse av kjøtt og gir en perfekt 4-unse delen. Pakk og fryse anbud, og når du har samlet nok, kan du bruke dem i en wok eller ovnsbakte kylling fingre. Hvis du bare kan finne kyllingbryst nærmere 8 til 9 unse hver, trenger du bare 2 brystene for 4 porsjoner snitt hver og en i to før steking.

Tips: Olje et grillristen før du griller mat bidrar til å sikre at maten ikke setter seg fast. Olje en brettet papirhåndkle, holder det med en tang og gni den over rack. (Ikke bruk matlaging spray på en varm grill.) Ved grilling delikat mat som tofu og fisk, er det nyttig å belegge mat med matlaging spray.

; For flere oppskrifter gå til EatingWell

Kylling, sjokolade, salater, desserter, Soup