oversikt over innendørs allergi for foreldre

allergi Trender

Barn tilbringer mesteparten av tiden innendørs. Dersom barnet ditt har allergi mot ting som kjæledyr dander, støvmidd, eller mugg, det er massevis av ting som flyter i luften som kan utløse symptomer som

Hvis de ser ut som de samme symptomene du vil ha fra en pollenallergi, er de. Innendørs allergi triggere kan føre til de samme symptomene som utendørs triggere (som gress, tre, eller ugress pollen).

Innendørs triggere tendens til å forårsake symptomer hele året. Utendørs triggere tendens til å forårsake problemer under de varme månedene på omtrent samme tid hvert år.

Årsaker til innendørs allergi

Barn med allergi eller astma kan ha flare-ups fra selv svært små mengder av

Hva du kan gjøre

KILDER

Academy of Allergy Asthma & Immunology: “Innendørs allergener: tips for å huske,” “innendørs allergener 101.

Academy of Pediatrics: “allergi tips.”

Rennende nos; Congestio; Vannaktig, kløende øyne; Nysing

Støvmidd og deres slippe; Dander eller spytt fra hund og katt; Urin i sengetøy av mus, marsvin, kaniner og hamster; Cockroach slippe; innendørs mold

Kliegman: Nelson Textbook of Pediatrics, 19. utgave, Saunders, 2011.

Seal puter, madrasser og spiralfjærer i allergen-bevis dekker for å holde støvmidd i sengetøy borte fra barna. Les etikettene nøye for å sikre at de beskytter mot støvmidd; Støvsug regelmessig for å suge opp innendørs allergener. Kontroller at du har en støvsuger med et HEPA filter; Vask sengetøy og tepper hver uke eller to i varmt vann, og sette dem i tørketrommelen på en høy innstilling, å drepe og fjerne støvmidd; Hvis barnet ditt er allergisk mot hunder eller katter, kan holde kjæledyret ut av soverommet redusere symptomene. Bading kjæledyret ukentlig kan også hjelpe med allergi-utløsende dander; Hvis du har mus, hamstere, marsvin, eller kaniner, har noen andre i familien – og ikke den allergiske barn – regelmessig rengjøring av pet bur; Vurder å bytte teppe med parkett, linoleum eller fliser; For å hindre kakerlakk invasjoner, tette sprekker og åpninger i huset; Rengjør kjøkkenet regelmessig; Holde hjemmet fri for lekkasjer og vanndammer; Oppbevar maten i lukkede beholdere; Bruk en søppel kan med lokk; Sett bort pet-food retter når de ikke er i bruk.