oppskrifter menn elsker: sunn comfort food

Ikke for å høres sexist, men de fleste menn jeg kjenner virkelig sitte ned til en fin, hjemmelaget måltid – enda mer så når det inneholder noen av deres all-time favoritt retter. Og hvem kan klandre dem? Det går trolig tilbake til da de var gutter, og deres mødre eller bestemødre ville koke opp noe spesielt for dem.

Når du gjør en manns favoritt mat, sender den meldingen “Du er spesiell” eller “Jeg elsker deg” fordi du tok deg tid til å lage en rett som du vet han elsker. Høres enkelt, men dette overlagt handling av godhet kan være svært kraftig.

Så hva er disse oppskriftene som menn elsker? Kun hvert enkelt menneske kjenner den sanne svaret på det spørsmålet. Det avhenger sannsynligvis på hvilke typer matvarer og retter han ble utsatt for som barn.

For eksempel, ville min gjetning være at en mann som var heldig nok til å ha en italiensk bestemor ville sannsynligvis ha en soft spot for alle ting pasta. Min mann? Hans mor var en del av en stor familie som bodde på en gård i Idaho, så han har en tendens til å nyte Midwestern gryteretter og landlig stil desserter. Jeg kan jobbe med det!

Noen ny forskning har båret ut hva mange kvinner allerede vet: Mens menn ofte foretrekker varme, mettende, kjøtt-relaterte komfort matvarer, for eksempel biff, gryteretter og suppe, kvinner har en tendens til å foretrekke snack-relaterte matvarer som sjokolade eller iskrem, ifølge en fersk University of Illinois studie.

Når det er sagt, i denne artikkelen på oppskrifter menn kjærlighet, vil vi fokusere på lettere, sunnere versjoner av nettopp det – biff, gryteretter og suppe. Jeg selv kommer til å kaste på en sunnere versjon av eplepai for godt mål.

Det er noe med marinert flanke biff – det bare ser, lukter og smaker fantastisk. Vi har trimmet natrium, fett og kalorier i denne oppskriften. Det er en helse bonus, noe som innebærer en lavere fett marinade hjelper også redusere mengden av HCAs (heterosykliske aminer, som er tenkt å arbeide med fett i matvarer for å fremme kreft vekst) som kan danne og innskudd på kjøttet.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Kylling, sjokolade, salater, desserter, Soup