mavesår-kirurgi

Kirurgi er sjelden, men det er nødvendig noen ganger å behandle

En splenektomi er kirurgi for å fjerne hele milten, en delikat, knyttneve-sized organ som sitter under venstre brystkassen i nærheten av magen. Milten er en viktig del av kroppens forsvar (immun) system. Den inneholder spesielle hvite blodceller som ødelegger bakterier og hjelper kroppen bekjempe infeksjoner når du er syk. Det gjør også røde blodceller og bidrar til å fjerne, eller filter, gamle fra kroppens sirkulasjon; Hvis bare deler av milten er fjernet, er den prosedyre som kalles en delvis splenektomi …

Når operasjonen er ferdig, det vanligvis innebærer ett eller flere av følgende

Sår som ikke leges (låste magesår); Livstruende komplikasjoner av et sår, som alvorlig blødning, perforasjon eller obstruksjon.

Søke en ny mening og spør om alle medisin behandlingstilbud har vært forsøkt; Sammenligne pris på langsiktig medisin behandling til engangskostnad for kirurgi; Husk at ingen kirurgi kan fullstendig hindre sår fra å returnere; Finn en kirurg som har mye erfaring med kirurgi for magesår.

Å skjære en eller flere av de nerver i magesekken (vagotomy); Utvide åpningen av bunnen av magesekken (pyloroplasty); Fjerne del av magen (delvis gastrektomi).