kvede: Bruker, bivirkninger, interaksjoner og advarsler

Bedana, Cognassier, coing, Coudonnier, Cydonia oblongata, Cydonia vulgaris, Marmelo, Membrillo, Pommier de Cydon, Pyrus Cydonia, QUITTE, Quittenbaum.

Quince er en plante. Frøet er brukt som medisin; Folk tar kvede som et pulver, ekstrakt, eller te for fordøyelsessykdommer inkludert mage og tarmsmerter (gastrointestinal inflammasjon), samt diaré. Quince er også brukt for hoste; Noen mennesker søker kvede direkte som et omslag eller grøtomslag for skader, hovne og smertefulle ledd, nippel sårhet og gashed eller dypt kutt fingre. En lotion brukes til å berolige øynene; I matvarer, er kvede frukt brukes til å lage syltetøy, gelé, syltetøy, og pudding. Det er også brukt for å lage saft og vin.

Det er ikke nok informasjon til å vite hvordan kvede kan fungere.

Utilstrekkelig Bevis fo; Fordøyelsessykdommer; Diaré; hoste; Mage og tarm hevelse (betennelse); Hudskader, når de påføres på huden; Hovne og smertefulle ledd, når brukes på huden; Ubehag i øynene, når den brukes som en fuktighetskrem; Andre forhold. Mer bevis er nødvendig for å vurdere effektiviteten av kvede for disse bruksområdene.

Det er ikke nok informasjon til å vite om kvede er trygt for medisinsk bruk. Frøene inneholder cyanid, noe som antyder at kvede frø ikke kan være trygg; Forsiktighetsregler og advarsler: Graviditet og bryst -feeding: Ikke nok er kjent om bruk av kvede under graviditet og bryst -feeding. Hold deg på den sikre siden og unngå bruk.

Kvede inneholder en type mykt fiber kalt planteslim. Slim kan redusere hvor mye medisin kroppen absorberer. Tar kvede samtidig du tar medisiner gjennom munnen kan redusere effekten av medisinen. For å unngå dette samspillet take kvede minst en time etter medisiner du tar gjennom munnen.

Den passende dose av kvede avhenger av flere faktorer, slik som brukerens alder, helse, og flere andre forhold. På denne tiden er det ikke nok vitenskapelig informasjon for å bestemme en passende rekke doser for kvede. Husk at naturlige produkter er ikke alltid nødvendigvis trygt og doser kan være viktig. Sørg for å følge relevante retninger på produktetiketter og ta kontakt med apoteket eller lege eller annet helsepersonell før du bruker.

Referanser

Brinker F. Herb Kontra and Drug Interactions. 2nd ed. Sandy, OR: Eklektisk Medical Publications, 1998.

Gruenwald J, Brendler T, Jaenicke C. PDR for Herbal Medicines. Første ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

Naturlige medisiner omfattende Database Forbruker versjonen. se Natural Medicines Comprehensive Database Professional versjon. ÂTherapeutic Forskning fakultet 2009.

Ex. Ginseng, vitamin C, depresjon