hindre barns skader fra sport og andre aktiviteter – emneoversikt

Å være aktiv er en viktig del av det å vokse opp sunt, i kropp og i sinn. Men aktive barn kan bli skadet, spesielt når de ikke vet deres sikkerhet grunnleggende.

Å våkne midt på natten for å endre ditt barns ark etter en sengevæting episode er praktisk talt en overgangsrite for foreldre. Og det er mer vanlig enn du tror; Jeg kaller det skjult problem i barndommen, “sier Howard Bennett, MD, en barnelege og forfatter av Waking Up Dry. A Guide å hjelpe barn overvinne Sengevæting” I motsetning til astma eller allergi, det er bare ikke snakket om utenfor huset.

Planlegg en idrett fysisk for å sørge for at barnet ditt har ingen helseproblemer. Hvis barnet ditt har en sykdom eller et problem med hans eller hennes lunger, hjerte, syn, hørsel, styrke eller bevegelse, vil legen fortelle deg hvordan barnet ditt kan håndtere problemet og fortsatt være aktiv.

Hvis du tror at barnet ditt trenger styrke eller condition for å unngå skader, spør legen din om øvelser eller å anbefale en fysioterapeut.

Lær om de vanligste risikoene for barnets idrett eller aktivitet. Deretter arbeidet med barnet ditt til å forberede og beskytte mot skader.

De fleste sportsrelaterte skader er mot slag, overforbruk, eller dårlig kroppen mekanikk.

For å redusere aktive barnets risiko for skade, kan du

Noen aktiviteter er så høy risiko for at barnet helseeksperter advarer sterkt mot dem. Disse inkluderer boksing, trampoline bruk, og kjøring eller ridning på motoriserte sykler og biler.

Sikkerhetsutstyr bidrar til å beskytte barnet ditt. Før barnet begynner en ny aktivitet, få riktig sikkerhetsutstyr og lære barnet ditt hvordan du bruker den.

Like viktig er det eksemplet du setter for barnet ditt. Bruk alltid verneutstyr for dine egne aktiviteter, for eksempel en hjelm for sykling.

Avhengig av idrett eller aktivitet, kan barnet ditt trenger noen av disse elementene

Bruk alltid riktig sikkerhetsutstyr. Lær om riktig passform som gir. Bytt den som barnet vokser; Sørg for at barnet lærer riktig form og teknikk fra en klasse, coach, eller atletisk trener. Hvis det er mulig, hjelpe barnet ditt å bygge kompetanse og styrke før de sports sesongen starter; Lær barnet ditt å ta smerte og tretthet på alvor og ikke ignorere eller “spille gjennom” den.

Hjelmer bidra til å beskytte mot skader på hodeskallen. Hjerneskade er fortsatt mulig, selv når en hjelm er utslitt. Bruk hjelm for enhver aktivitet som kan føre til et fall eller en innvirkning på halsen eller hodet, som for eksempel sykling, fotball, baseball, ATV, skateboard, ski, inline skating, eller ridning; Sko bidra til å beskytte føttene fra skade. Sandaler eller flip-flops er ikke trygt for sykling. Noen idretter krever spesielle sko for støtte og sikkerhet; Munn vakter forhindre munn og tannskader. Bruk en munn vakt for idretter som basketball, fotball, bryting, ridning, rugby, kampsport, turn, håndball, is eller landhockey, fotball og lacrosse; Øyevern kan være resept eller reseptfrie. Du kan bruke polykarbonat linser, eller prøv briller eller ansiktsskjerm; Padding inkluderer fotball og hockey pads, shin vakter for fotball, og skyve shorts for baseball og softball. For gutter, er en atletisk supporter og cup ofte anbefalt; Bukseseler inkluderer håndleddsbeskyttere for snowboard og inline skating, ankel bukseseler for volleyball, og kne -savers for baseball og softball hvalbåter.